The Wild Mill

CHEERS TO
THE GRILLERS


The Wild Mill staat voor toegankelijk bier, hoog op smaak.
Jeremy Vermolen heeft als fervent BBQ'er en groot bierliefhebber vanuit die gecombineerde passie zijn eigen bier ontwikkeld: The Wild Mill - BBQ beer.

De bieren zijn een perfecte match bij de robuuste, volle en krachtige smaken van de grill en BBQ.
Mooie evenwichtige bieren uit, voor zover mogelijk, lokale ingrediënten.
De smaaktonen in de bieren combineren goed bij vlees, vis of groenten van de BBQ of grill. De bieren zijn makkelijk drinkbaar en toegankelijk en tegelijkertijd

hoop op smaak. Ideaal om de pilsliefhebber te laten kennis maken met uniek speciaalbier!


The Wild Mill - Blond

THE WILD MILLBLONDFris, citrus, hoppig.Een echte dorstlesser met een flink aandeel pilsmout. Daardoor is het bier, ondanks zijn 6,5% een lekkere doord..

2.65€

The Wild Mill - Dark

THE WILD MILLDARKKomijn, steranijs en zoethout.Quadruppel-stijl donker bier met tonen van komijn, steranijs en zoethout. Vol van smaak.Licht zoetig en..

2.95€

The Wild Mill - Dark Pedro Ximénez (PX)

THE WILD MILLPXChocolade, vanille, rozijn, steranijs en zoethout.Quadruppel Sherry Pedro Ximénez Barrel Aged.Pedro Ximenez is een witte druiven variët..

3.75€

The Wild Mill - Red

THE WILD MILLREDZure kersen, droog, fris.Onze Wild Mill Blond met toevoeging van vers kriekensap. Verrassend, licht zuur met droge afdronk.Red is ons ..

2.85€

The Wild Mill - Tripel

THE WILD MILLTRIPELKruidig, citrus, hop.Zachte tripel(hop) met tonen van sinaasappel en koriander.Net als onze blond met smaaktonen van sinaasappel en..

2.85€

Showing 1 to 5 of 5 (1 Pages)